7UBG! Общи условия за ползване

  • 7UBG ви приветства с добре дошли и ви поздравява за изборът да използвате предоставените услуги! В този документ можете да се запознаете с общите условия за ползване на 7UBG, които уточняват взаимоотношенията между собственика на сайта и потребителите. 7UBG предоставя достъп на потребителите си до полезна, обучителна информация, различни комуникационни възможности, като чат, услуги за търсене достъпни, както от стационарни, така и от мобилни устройства.
  • Услугите на 7UBG са безплатни, като с посещението си на сайта вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове с нецензурно и порнографско съдържание, толериращи насилието, расовата, етническата и религиозната нетърпимост.
  • Вие се съгласявате да не използвате услугите на 7UBG за да публикувате, предавате или предоставяте всякакво съдържание, което е незаконно, заплашително, оскърбително, малтретиращо, престъпно, клеветническо, вулгарно, нарушаващо нечий личен живот.
  • Вие сте отговорни за получаването на достъп до услугите на 7UBG! Тези услуги и достъпа до сайта може да включват такси от трета страна (като доставка на интернет услуги). 
  • 7UBG не носи отговорност, при никакви обстоятелства за преки или косвени загуби и вреди произтичащи от достъпа и използването на информация от сайта.
  • Ако ви е предоставена информация, която е невярна, неточна или непълна имате право да прекратите всяко настоящо и бъдещо ползване на 7UBG или да се свържете с нас от Контакти, тази информация да бъде коригирана или премахната.
  • Посетителите на сайта имат право да ползват предоставените услуги, по възможно най-добрия начин, при спазване на изложените Общи условия.

Най-четени

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google